Klassieke BMW E 30 M3 uit 1991

Werkcode: 913 855 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Of u nu op zoek bent naar een klassieke BMW of gewoon eens kennis wilt maken met de sportiefste auto aller tijden, deze E30 M3 is een uitstekende keuze. Dit model was een populaire keuze in Europa, waar hij geliefd was bij het publiek. In de Verenigde Staten werd hij echter slechts lauw ontvangen. Gelukkig waren de vroege Amerikaanse liefhebbers net zo gepassioneerd over het model als hun Europese tegenhangers.

Dit specifieke model werd geproduceerd tussen 1988 en 1991 en is een van de laatste BMW M3 modellen die geproduceerd werden zonder export naar de VS, maar het was nog steeds een zeldzame en begeerlijke auto. De auto had geen relatie met de 3-serie, en was een zeer gewild stukje machinerie. De motor was de krachtigste ooit in zijn klasse, met een vermogen van 235 pk. De E30 M3 cabriolet werd oorspronkelijk geleverd aan Duitsland, en gebouwd volgens Europese specificaties, maar hij werd regelmatig onderhouden en heeft een blanco verleden.

De E30 is al breder dan een standaard 3 Serie, maar de LTO widebody kit heeft de breedte nog meer vergroot. De auto heeft ook een gouden streep in plaats van een mint logo, wat bijdraagt aan het algemene uiterlijk van de auto. Daarnaast maken de enorme dubbele vleugel en de puntige voorsplitter geen deel uit van het originele M3 ontwerp, maar ze zien er perfect uit in deze auto.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Marielle
    Nederland
    5 / 5

    Super klachtafhandeling!!
    Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Createuniquemakeithome
    Nederland
    5 / 5

    Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Rein Veen
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Heel mooi schilderij boven onze verwachting en werden goed op de hoogte gehouden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Sandra
    Nederland
    3 / 5

    Ben heel tevreden met mijn foto.Is een echte blikvanger.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2013
    Henor
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Cees
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig
    Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Mark
    Nederland
    5 / 5

    Helemaal goed!
    Mooie kwaliteit print qua kleuren. Heel mooi ingelijst in plexiglas... ik ben helemaal blij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    An
    Nederland
    5 / 5

    Groot aanbod, mooi resultaat!
    Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Frank
    Nederland
    5 / 5

    Service die je bij een 5sterren hotel verwacht
    Nadat helaas mijn aluminium kunstwerk kapot aankwam ben ik binnen 10 min terug gemaild. Alles werd geregeld. Er werd direct een nieuw kunstwerk gemaakt en het mail verkeer was erg vriendelijk en behulpzaam. Na het vragen wat ik met het kapotte kunstwerk kan doen, werd me geadviseerd om het eventueel aan een non profit organisatie te geven. Die zijn hier vaak erg blij mee. Dit vind ik ook een mooi initiatief in plaats van het weg te laten gooien. Al met al zou ik iedereen willen aanraden om hier zijn kunstwerk te kopen vooral omdat de service (als er iets mis gaat) gewoon subliem is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Harry
    Nederland
    5 / 5

    Wij zijn zeer tevreden.
    Super service . Erg mooie foto . Ga zeker nog een volgende bestellen. Ga zo door.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Jeannette
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie uitvoering en vlotte service
    Wij hebben een foto op canvas uitgekozen uit de collectie, met een grote maat (210 x 70). De kleuren zijn prachtig en het doek is mooi glad. We zijn goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en die is volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Dirk
    Nederland
    5 / 5

    Top!
    Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Klassieke BMW E 30 M3 uit 1991 van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden