Klassieke auto – Old-timer Hudson Hornet

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 435926
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Klassieke auto – Oldtimer Collectie
© designed by Jan Keteleer

De Hudson Hornet is een van de meest iconische auto's aller tijden. Het is zeker een voertuig dat in het publieke bewustzijn blijft. Wat betekent de auto? Voor velen staat het voor verfijning. Het vertegenwoordigt een ras dat de afstand kan gaan. Het vertegenwoordigt een gedachte die is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Al deze gedachten, en nog veel meer, kunnen op de Hudson Hornet worden toegepast. Dit stuk brengt al die gedachten naar een levendig, prachtig leven. Dit prachtige stuk is verkrijgbaar als kunst aan de muur, t-shirts, of in de vorm van tal van interieurproducten voor huisdecoratie.

Over de auto: De Hudson Hornet is een auto die werd geproduceerd door de Hudson Motor Car Company in Detroit, Michigan, tussen 1951 en 1954 en vervolgens door American Motors Corporation (AMC) in Kenosha, Wisconsin, en onder het merk Hudson werd verkocht tussen 1955 en 1957.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken