Klassieke auto -oldtimer Aston Martin DB5

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 435958
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Klassieke auto – Oldtimer Collectie
© designed by Jan Keteleer

Wanneer mensen denken aan de Aston Martin, denken ze vaak aan James Bond. Je zult je zeker de beste elementen van deze iconische films voorstellen, wanneer je alles bekijkt wat deze acryl op canvas te bieden heeft. Als je ooit eerder met een van deze auto's hebt gereden, dan zou je in staat moeten zijn te begrijpen waarom deze voertuigen diegenen blijven fascineren die van avontuur houden. Dit is een auto die avontuur betekent, maar het is ook een zeer geavanceerd machinepark. Dit stuk is verkrijgbaar als wall art, t-shirts of als interieurproducten.

Over de auto: de Aston Martin DB5 is een Britse luxe grote tourer die werd gemaakt door Aston Martin en ontworpen door de Italiaanse carrosseriebouwer Carrozzeria Touring Superleggera. Uitgebracht in 1963, was het een evolutie van de laatste serie van DB4. De DB-serie kreeg de naam Sir David Brown (het hoofd van Aston Martin van 1947 tot 1972). Hoewel niet de eerste, staat de DB5 bekend als de meest erkende filmische James Bond-auto, die voor het eerst te zien was in Goldfinger (1964).

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken