Een Werk aan de Muur shop

Kleur en vorm jaren 30

- Werkcode: 602108

Rietje Bulthuis over Kleur en vorm jaren 30

Kleur en vorm jaren30. Moderne kunst.
Zeefdruk. Geïnspireerd op de kunst uit het begin van de vorige eeuw. Vrije vorm. Gelaagdheid en transparantie. Primaire kleuren en eenvoudige vormen. Associatie.
Dit beeld roept ook op tot associëren. Wat zie je?
De werkwijze en uitvoering doen me denken aan een periode in de kunstgeschiedenis rond het kubisme.
De kubisten deden alsof de natuur alleen maar bestond uit kubussen, kegels en bollen. Alles werd met deze vormen getekend. Dit zijn weliswaar meer ronde dan hoekige vormen, maar het beeld wordt wel teruggebracht tot vormen en vlakken.
In het kubisme zie je: afgevlakt volume, verwarrend perspectief, collage, meerdere standpunten, stilleven, het is analytisch.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Kleur en vorm jaren 30 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kleur en vorm jaren 30

Koop dit digital art werk Kleur en vorm jaren 30 van Rietje Bulthuis als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 602108
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.