Een Werk aan de Muur shop

Kleuren in de Bredase mist

- Werkcode: 950 425

JPWFoto over Kleuren in de Bredase mist

Wauw! Doorgaans geven mistige dagen maar een saaie vlakke aanblik, waar je als fotograaf niet heel blij van wordt. Maar hoe anders is dat, wanneer de avond valt, terwijl de mist ook de binnenstad bereikt. De stadsverlichting krijgt ineens een sprookjesachtige aanblik, zoals hier in het stadspark Valkenberg van Breda. De bomen zijn nog mooi versiert met duizenden lichtjes. Terwijl ik hier sta op de Willemsbrug, passeren toevallig twee fietsers die nog een extra dimensie geven aan dit tafereel, met hun fietsverlichting.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kleuren in de Bredase mist op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kleuren in de Bredase mist

Koop de foto Kleuren in de Bredase mist van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 950 425
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.