Kleuren ten top

van Arja Schrijver Fotografie

Kleuren ten top van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 198039

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 101 gratis verzending!

Omschrijving

De natuur is bij mij een favoriet onderwerp. Ik ga altijd op zoek naar interessante structuren of vormen. Deze keer liep ik tegen deze uitgedroogde Akkerkool aan die een interessant lijnenspel heeft met z'n takjes en knopjes. Heel geschikt om hier te spelen met de scherptediepte. Ik heb op de middelste plantenknopjes gefocust waardoor de knopjes voor- en achteraan onscherp werden. En zo ontstaat er een dieptewerking.

Ik heb veel veranderd aan de kleur, omdat ik de originele foto enigszins saai vond. Ik heb diverse kleuren geprobeerd, maar ik bleef elke keer terugkomen op blauw.

De hoeveelheid kleur vergroot het contrast tussen de omgeving en de kleurloze knopjes. Samen met de dieptewerking ontstaat er zo een dromerige foto.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken

Klantfoto's: Kleuren ten top van Arja Schrijver Fotografie

Klantfoto: Kleuren ten top van Arja Schrijver Fotografie, op xpozer