Kleuren ten top

- Werkcode: 198 039

Arja Schrijver Fotografie over Kleuren ten top

De natuur is bij mij een favoriet onderwerp. Ik ga altijd op zoek naar interessante structuren of vormen. Deze keer liep ik tegen deze uitgedroogde Akkerkool aan die een interessant lijnenspel heeft met z'n takjes en knopjes. Heel geschikt om hier te spelen met de scherptediepte. Ik heb op de middelste plantenknopjes gefocust waardoor de knopjes voor- en achteraan onscherp werden. En zo ontstaat er een dieptewerking.

Ik heb veel veranderd aan de kleur, omdat ik de originele foto enigszins saai vond. Ik heb diverse kleuren geprobeerd, maar ik bleef elke keer terugkomen op blauw.

De hoeveelheid kleur vergroot het contrast tussen de omgeving en de kleurloze knopjes. Samen met de dieptewerking ontstaat er zo een dromerige foto.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kleuren ten top op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kleuren ten top

Koop de foto Kleuren ten top van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 198 039
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden