Kleurige bescherming tegen de zon

- Werkcode: 998 895

Jacques Jullens over Kleurige bescherming tegen de zon

Zouden deze paraplu's werkelijk bedoeld zijn tegen de zon, of zijn ze juist bedoeld om deze kruidenier wat meer te laten opvallen?

Fantastisch hoe kleine vertakkingen van rivier de Sorgue zijn omgeven met kleine kunstwerkjes. Als je balkonnetje dan toch al boven het water hangt, kun je er maar beter iets opvallends van maken.
Jacques Jullens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jacques Jullens

Vanaf het moment dat ik op mijn 11e een fotocamera in mijn handen kreeg is deze intense liefde nooit meer vervlogen. Van analoog naar digitaal, van doka naar lightroom en photoshop en van autodidact naar fotovakschool. Met de camera in mijn hand ben ik het beste in mijn element met mensen, bedrijven, sport en natuurlijk onderweg voor het onverwachte als je om je heen kijkt.

Alle werken van Jacques Jullens


Waarom je kiest voor Kleurige bescherming tegen de zon als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Kleurige bescherming tegen de zon

Koop dit digital art werk Kleurige bescherming tegen de zon van Jacques Jullens als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 998 895
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
43,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden