Kleurrijk schilderij Amersfoort: Heksenbrug in de avond

van Slimme Kunst.nl

Kleurrijk schilderij Amersfoort: Heksenbrug in de avond van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 673854
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Met kunstmatige intelligentie hebben wij een kleurrijke weergave van de Heksenbrug van Amersfoort gecreëerd. Ons algoritme heeft de stijl 'futurisme' geleerd en toegepast op het stadsgezicht van Amersfoort. Dit geeft de illusie van beweging, wat mooi uitkomt op deze avond in Amersfoort.

Het resultaat van een mooie samenwerking tussen fotograaf Bart Ros en Slimme Kunst. Zo combineren we creativiteit van de mens en de ongekende mogelijkheden van technologie!

Wilt u een stijlvol schilderij kopen? Ga voor dit werk van Amersfoort van Slimme Kunst!

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken