Kleurrijk schilderij Koningin Elizabeth van Bourbon

van Slimme Kunst.nl

Kleurrijk schilderij Koningin Elizabeth van Bourbon van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 699291
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
88 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Koningin Elizabeth Van Bourbon door Rodrigo De Villandrando staat in vuur en vlam in deze kleurrijke reproductie.

Elizabeth Van Bourbon was de tweede dochter van prins Lodewijk III van Bourbon en Louise Françoise van Bourbon. Aan het hof stond ze beter bekend onder de naam Mademoiselle de Charolais, een titel die later aan haar jongere zusje werd gegeven, Louise Anne. Ze stond bekend als een lief, mooi en slim meisje.

Verwarm uw interieur met deze eye-catcher van Slimme Kunst: een oude meester in een nieuw jasje!

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken