Een Werk aan de Muur shop

Kleurrijk venster in Frankrijk Ardèche

- Werkcode: 44508

JPWFoto over Kleurrijk venster in Frankrijk Ardèche

Kleurrijk tafereel op vier meter hoogte. Wandelend door straten, op zoek naar treffende beelden is het voor mij iedere keer weer verrassend hoe bijzonder gevels uitgevoerd kunnen zijn. Of het nu is in mijn eigen woonplaats, een klein dorpje (zoals hier) in de Franse Ardeche of een metropool als New York. Overal vind zijn dit soort juweeltjes te ontdekken. Ik zoek naar kleuren, patronen en karakteristieke elementen. Ze herinneren mij vervolgens aan dat ene bijzondere moment in een stad of dorp, soms compleet gemaakt met de trots van de betreffende bewoner. Zelden wordt je teleurgesteld wanneer je een stad of dorp bekijkt op vier meter hoogte!
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kleurrijk venster in Frankrijk Ardèche op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kleurrijk venster in Frankrijk Ardèche

Koop de foto Kleurrijk venster in Frankrijk Ardèche van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 44508
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.