Kleurrijke krokus van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 95074
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Kleurrijke foto van een enkele, paarse krokus tegen een groen-gele achtergrond. Krokussen luiden echt de lente in en om dat voorjaarsgevoel te creëren ben ik gaan experimenteren met kleur en ik ben daarin behoorlijk over de top gegaan met het geel. Het levert een fris beeld op.

Leuk detail zijn de kleine druppeltjes her en der op de krokus en op de grassprieten, het had net geregend. Het zonnetje ging vervolgens schijnen en de krokus lijkt daarvan te willen profiteren en zich naar het zonlicht te bewegen.
Zelf vind ik ook de eenvoud in deze foto erg mooi, het is een rustige foto zonder afleidende factoren. Less is more...

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken