Kleurrijke popart in glas en lood

van Ruben van Gogh

Kleurrijke popart in glas en lood van Ruben van Gogh

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 905997
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Felgekleurde digitale collage van een glas in lood raam en de contouren van mensen en vogels. Het glas in lood raam is afkomstig van de Lutherse Kerk in de Hamburgerstraat te Utrecht, en de kleurrijkheid en luminantie ervan deden me op voorhand al denken aan de popart-effecten die je met digitale beeldbewerking kunt benadrukken.
Lutherse Kerk (Utrecht) / Glas in lood raam / Viltstift kleuren / Vogels / Mensen / Vlakverdeling / Kleuren / Neon / Patroon / Design / Dessin

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh

Ruben van Gogh profielfotoSoms zie ik dingen die er niet zijn; die fotografeer ik dan en bewerk ik later tot pop-art grafiek en surrealistische taferelen. Het kan beginnen met kringloopwinkel-schilderijen, leegstaande interieurs of wat er maar bijzonder is en het eindigt als een Ruben van Gogh.

Alle werken