Kleurrijke zomeravond Haven Breda in panorama

van JPWFoto

Kleurrijke zomeravond Haven Breda in panorama van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 652888

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 93 gratis verzending!

Omschrijving

Een zomeravond aan Breda Haven is kleurrijk in alle opzichten. De temperaturen waren deze dag weer aardig opgelopen, dus in de avond was het heerlijk om wat verkoeling te zoeken op één van de terrassen aan de Haven. Wat plezierboten liggen afgemeerd en het avondleven aan de overkant is vol in gang. Dit Panorama geeft een wijdse blik van de Hoge Brug tot en met de Tolbrug. Er zijn enorm veel details aanwezig. Door het panoramisch effect ontstaat er een speelse "kromming" in het beeld, die de brede blik benadrukt.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken