Klimaatverandering – Arend vluchtend voor een smeltende zon van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477931

8% Hemelvaart korting
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 138 gratis verzending!

Omschrijving

Klimaatverandering Collectie
© designed by Jan Keteleer

Arend vluchtend voor een smeltende zon.

We zien hier een krachtig beeld, wanneer we een adembenemende adelaar zien die vrij door de lucht vliegt. Dit beeld staat echter in schril contrast met de aanwezigheid van een smeltende zon. Net als al het andere op deze planeet, lijdt deze gedurfde, mooie arend aan de gevolgen van klimaatverandering. We proberen allemaal ons leven met zuiverheid en vrede te leven. Helaas wordt dit met de gevolgen van de klimaatverandering steeds moeilijker.

Dit nieuwe stuk van Jan Keteleer toont ons een wereld die worstelt om het evenwicht te bewaren. Dit is een absoluut krachtige verklaring die kan worden geplaatst in een persoonlijke of professionele omgeving.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken