Klimaatverandering - Cheetah On the Run van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477947

8% Hemelvaart korting
Nog 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 138 gratis verzending!

Omschrijving

Collectie van klimaatverandering
© ontworpen door Jan Keteleer

Cheetah On the Run

Het lijdt geen twijfel dat de cheetah in dit prachtige kunstwerk van Jan Keteleer verbluffend is. Dit is een van de krachtigste en mooiste dieren op aarde! Wanneer je echter van dichterbij kijkt, voel je bijna de angst in de ogen van dit dier. Je kunt jezelf voorstellen wat de cheeta doormaakt. Waarom? Het is de aanwezigheid van die smeltende zon. Het is het idee van klimaatverandering. Inderdaad, in dit adembenemende stuk, kun je beginnen de wereld te zien instorten. Je kunt de dieren in de andere richting zien rennen, inclusief de cheeta.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken