Klimaatverandering - De vlucht van de dieren naar de ark van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 479708
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143 gratis verzending!

Omschrijving

Klimaatverandering - De vlucht van de dieren naar de ark

Collectie van klimaatverandering
© ontworpen door Jan Keteleer

Als we niet snel iets doen aan de klimaatverandering, zullen we merken dat we te maken hebben met een groot aantal catastrofes. Dit concept wordt verkend met een vleugje van het fantastische in dit stuk van Jan Keteleer. Er valt zoveel te beleven met dit adembenemende stuk. Je kunt beginnen met het gevoel van urgentie dat lijkt te bestaan achter de bewegingen van de dieren. Het gevoel van wanhoop dat dit stuk lijkt te volgen, vooral met betrekking tot de vrouw in de boot, is iets dat in persoon moet worden gezien om echt gewaardeerd te worden

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken