Klimaatverandering - De vlucht van de dieren

van Jan Keteleer

Klimaatverandering - De vlucht van de dieren van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 479713
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
68 gratis verzending!

Omschrijving

Klimaatverandering - De vlucht van de dieren

Collectie van klimaatverandering
© ontworpen door Jan Keteleer

Dit is zeker het soort kunst dat vanaf het begin je aandacht kan trekken. Dit angstaanjagende, misschien chaotische stuk verbeeldt een wereld op de rand van een ramp. Of misschien heeft de ramp al toegeslagen. Het is moeilijk om echt te begrijpen wat hier gebeurt, in ieder geval in het begin. We zien een naakte vrouw van achteren, we zien een hemel vol met vreemde creaties. Onder dit alles kunnen we ook dieren zien. Er zit spanning op dit stuk dat het voor iemand gemakkelijk maakt om gedurende lange tijd verloren te gaan in zijn vreemde visuals.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken