Klimaatverandering - Jagende leeuw

- Werkcode: 477 956

Jan Keteleer over Klimaatverandering - Jagende leeuw

Collectie van klimaatverandering
© ontworpen door Jan Keteleer

Jagende leeuw

Wat belangrijk is om op te merken, wanneer we naar dit adembenemende beeld kijken van een leeuw die zijn prooi jaagt, is de aanwezigheid van achteruitgang in zowel de leeuw als de ondergaande zon. Dit toont ons in niet mis te verstane bewoordingen dat beide elementen vervagen. Je zou zelfs kunnen stellen dat deze dingen wegsmelten. Wat kan dit veroorzaken?

Dit kunstwerk van Jan Keteleer laat ons zien wat er gebeurt, omdat we weigeren de klimaatverandering serieus te nemen. Dit is een stuk dat is ontworpen om te verdoven en achtervolgen in gelijke maten. Het is een krachtig beeld dat op verschillende locaties goed werkt.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Klimaatverandering - Jagende leeuw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klimaatverandering - Jagende leeuw

Koop dit digital art werk Klimaatverandering - Jagende leeuw van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477 956
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
191,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden