Klimaatverandering – Make America Great Again Donald Trump

van Jan Keteleer

Klimaatverandering – Make America Great Again Donald Trump van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443634
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
84 gratis verzending!

Omschrijving

Klimaatverandering Collectie
© designed by Jan Keteleer

Make America Great Again (MAGA) van Donald Trump is het holle refrein van mensen die de nare situatie waarin we ons bevinden niet begrijpen. Terwijl we doorgaan met obsederen en ons geld en aandacht toewijden aan het militaire industriële complex, veroorzaakt klimaatverandering ravage over de hele wereld. Het volstaat om te zeggen dat als we niet snel iets aan deze situatie doen, het idee van de Staat van Vrijheid onder water niet zo fantastisch zal zijn. De tijd om te handelen is nu. Dit aangrijpende stuk roept een emotioneel pleidooi op om de klimaatverandering serieus te nemen. Ben jij iemand die de uitdaging aan gaat om Amerika weer groot te maken?

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken