Klimaatverandering – Make America Great Again Donald Trump

- Werkcode: 443 634

Jan Keteleer over Klimaatverandering – Make America Great Again Donald Trump

Klimaatverandering Collectie
© designed by Jan Keteleer

Make America Great Again (MAGA) van Donald Trump is het holle refrein van mensen die de nare situatie waarin we ons bevinden niet begrijpen. Terwijl we doorgaan met obsederen en ons geld en aandacht toewijden aan het militaire industriële complex, veroorzaakt klimaatverandering ravage over de hele wereld. Het volstaat om te zeggen dat als we niet snel iets aan deze situatie doen, het idee van de Staat van Vrijheid onder water niet zo fantastisch zal zijn. De tijd om te handelen is nu. Dit aangrijpende stuk roept een emotioneel pleidooi op om de klimaatverandering serieus te nemen. Ben jij iemand die de uitdaging aan gaat om Amerika weer groot te maken?
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Klimaatverandering – Make America Great Again Donald Trump op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klimaatverandering – Make America Great Again Donald Trump

Koop dit digital art werk Klimaatverandering – Make America Great Again Donald Trump van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443 634
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden