Klimaatverandering - Neushoorn vluchtend

van Jan Keteleer

Klimaatverandering - Neushoorn vluchtend van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477958
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
90 gratis verzending!

Omschrijving

Collectie van klimaatverandering
© ontworpen door Jan Keteleer

Neushoorn vluchtend

Zo provocerend als het emotioneel verwoestend is, toont dit fijne kunstwerk van Jan Keteleer ons inderdaad een krachtige figuur. We zien de plaats van een neushoorn op de vlucht, hoewel we niet specifiek kunnen zeggen waar vandaan. Wanneer je dit beeld echter combineert met dat van de smeltende, snel desintegrerende zon, wordt het ons duidelijk waar we naar kijken.

Dit is een buitengewoon commentaar op wat er kan gebeuren als we niet de ambitie hebben onze planeet serieus te nemen. Dit is een afbeelding die u niet gemakkelijk kunt schudden. Het werkt in vrijwel elke denkbare ruimte.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken