Klimaatverandering - Neushoorn

- Werkcode: 443 386

Jan Keteleer over Klimaatverandering - Neushoorn

Klimaatverandering Collectie
© designed by Jan Keteleer

Weinig wezens benadrukken macht en gratie op een meer dwingende manier dan de neushoorn. Helaas, als we de klimaatverandering niet serieus nemen, kunnen ze tijdens ons leven verdwijnen. Dit provocerende kunstwerk herinnert ons eraan dat we nog steeds zoveel te doen hebben, als we de wereld willen redden.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Klimaatverandering - Neushoorn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klimaatverandering - Neushoorn

Koop dit digital art werk Klimaatverandering - Neushoorn van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443 386
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden