Een Werk aan de Muur shop

Klimaatverandering - New York U.S.A.

- Werkcode: 443 266

Jan Keteleer over Klimaatverandering - New York U.S.A.

Klimaatverandering Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het Vrijheidsbeeld begraven bijna halverwege onder water? Dit is niet alleen maar een concept van science fiction. Dit uitstekende kunstwerk van Jan Keteleer stelt zich voor wat er vrijwel zeker zal gebeuren, als we de waarschuwingen van wetenschappers tegen klimaatverandering negeren. Dit stuk is opvallend achtervolgend op de meest effectieve manier mogelijk.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Klimaatverandering - New York U.S.A. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klimaatverandering - New York U.S.A.

Koop dit digital art werk Klimaatverandering - New York U.S.A. van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443 266
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.