Klimaatverandering - New York U.S.A.

van Jan Keteleer

Klimaatverandering - New York U.S.A. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443266
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Klimaatverandering Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het Vrijheidsbeeld begraven bijna halverwege onder water? Dit is niet alleen maar een concept van science fiction. Dit uitstekende kunstwerk van Jan Keteleer stelt zich voor wat er vrijwel zeker zal gebeuren, als we de waarschuwingen van wetenschappers tegen klimaatverandering negeren. Dit stuk is opvallend achtervolgend op de meest effectieve manier mogelijk.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken