Klimaatverandering - Olifant wandelend

van Jan Keteleer

Klimaatverandering - Olifant wandelend van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477959
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
90 gratis verzending!

Omschrijving

Collectie van klimaatverandering
© ontworpen door Jan Keteleer

Olifant wandelend

Dit kunstwerk van Jan Keteleer toont de krachtige beeldspraak van een olifant in beweging. Hoewel dit beeld zichzelf kan arresteren, onthult een diepere blik iets dat aanzienlijk trager is. Het toont ons ook de aanwezigheid van een smeltende zon. Deze twee afbeeldingen combineren elkaar op een manier die een krachtige boodschap creëert. Als we niets doen aan de klimaatverandering, zullen zelfs de buitengewone olifanten niet langer een plek hebben om hun eigen te noemen. Dit is een visueel opvallend stuk op een aantal niveaus. Het is op geen enkele manier moeilijk om het in je ruimte voor te stellen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken