Een Werk aan de Muur shop

Klimaatverandering - Overeenkomst van Parijs

- Werkcode: 443 642

Jan Keteleer over Klimaatverandering - Overeenkomst van Parijs

Klimaatverandering Collectie
© designed by Jan Keteleer

Verwijzend naar het beroemde klimaatakkoord van Parijs, herinnert dit unieke kunstwerk ons eraan dat de tijd om is. Tenzij we snel actie ondernemen om de schade die we de planeet hebben aangedaan terug te draaien, kan veilig gesteld worden dat klimaatverandering een aantal problemen zal veroorzaken. Dit stuk maakt dit allemaal in duidelijke bewoordingen duidelijk. Tegelijkertijd kunnen de unieke beelden van dit klimaatveranderende kunstwerk op zichzelf staan. Dit is een stuk dat een fenomenale toevoeging kan zijn voor zo ongeveer elke soort ruimte die je je maar kunt voorstellen.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Klimaatverandering - Overeenkomst van Parijs op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klimaatverandering - Overeenkomst van Parijs

Koop dit digital art werk Klimaatverandering - Overeenkomst van Parijs van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443 642
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.