Een Werk aan de Muur shop

Klimaatverandering - Parijs Frankrijk

- Werkcode: 443 371

Jan Keteleer over Klimaatverandering - Parijs Frankrijk

Klimaatverandering Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het is inderdaad een duistere ironie dat dit prachtige kunstwerk de iconische Eiffeltoren bijna volledig onder water afbeeldt als een gevolg van de klimaatverandering. Het was in Parijs waar die historische klimaatveranderingsovereenkomst tot stand kwam. Zullen we de noodzakelijke veranderingen doorvoeren voordat de grimmige fictie van dit stuk werkelijkheid wordt?
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Klimaatverandering - Parijs Frankrijk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klimaatverandering - Parijs Frankrijk

Koop dit digital art werk Klimaatverandering - Parijs Frankrijk van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443 371
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.