Klimaatverandering - Parijs Frankrijk

van Jan Keteleer

Klimaatverandering - Parijs Frankrijk van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443371
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Klimaatverandering Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het is inderdaad een duistere ironie dat dit prachtige kunstwerk de iconische Eiffeltoren bijna volledig onder water afbeeldt als een gevolg van de klimaatverandering. Het was in Parijs waar die historische klimaatveranderingsovereenkomst tot stand kwam. Zullen we de noodzakelijke veranderingen doorvoeren voordat de grimmige fictie van dit stuk werkelijkheid wordt?

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken