Klooster Antoinette

- Werkcode: 696 683

Karl Smits over Klooster Antoinette

Dit klooster dat oorspronklelijk een kasteel was werd tot in 1927 gebruikt als priorij door Franse karmelieten. Vanaf 1927 werden ze opgevolgd door benedicijner monniken. Tijdens de 2e wereldoorlog werd het bezet door de Duitsers. Na de oorlog namen nonnen er hun intrek. Deze fusioneerden in 1969 met de zusters van Sint-Augustinus en werd de priorij een rustoord. In 2008 werd het klosster verlaten en liet het verval niet lang op zich wachten. Vandalisme en brandstichting maakte dat het klooster nog een schim is van de pracht en praal dat de prioij ooit gekend moet hebben.
Karl Smits profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karl Smits

Om licht, kleur, actie, mensen of andere dingen of plaatsen te zien is normaal vanzelfsprekend.
Om ze tot leven te laten komen in foto's of websites of ze als het ware te laten branden op jou netvlies, heb je Refined Retinas nodig !

Alle werken van Karl Smits


Waarom je kiest voor Klooster Antoinette op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klooster Antoinette

Koop de foto Klooster Antoinette van Karl Smits op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 696 683
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden