Knikker

- Werkcode: 522 510

Erik Reijnders over Knikker

Een knikker waar het licht doorheen speelt. Altijd weer de vraag "Hoe krijgen de glasblazers die mooie kleurtjes er in? " . deze Knikker heeft al veel meegemaakt duidelijk is de tand destijds terug te herkennen is de gehavende huid. hoeveel kinderen hebben hem in de handen gehad , gewonnen of verloren maar steeds weer opnieuw werd er mee gespeeld.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Knikker als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Knikker

Koop de illustratie Knikker van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 522 510
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
130,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden