Knobbelzwaantje - Liever worden ze niet

- Werkcode: 987 574

Kneeke .com over Knobbelzwaantje - Liever worden ze niet

Een van de mooiste jonge dieren waar ik elke lente weer naar uit kijk, jonge knobbelzwanen. De onschuld, de perfectie, de zachtheid die deze knobbelzwaantjes uitstralen, zijn ongekend. Midden op het meer dobbert deze week oude knobbelzwaan rond, met tegenlicht en een constructie om de camera op het water te laten drijven, leg ik hem vast. De ochtendzon verlicht zijn mooie donsveertjes tegen de donkere achtergrond, waardoor het zwaantje er prachtig uitspringt.
Het is bijna niet te beseffen dat hij in enkele maanden opgroeit tot een vogel met een spanwijdte van meer dan een meter.
Kneeke .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Welkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken van Kneeke .com


Waarom je kiest voor Knobbelzwaantje - Liever worden ze niet op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Knobbelzwaantje - Liever worden ze niet

Koop de foto Knobbelzwaantje - Liever worden ze niet van Kneeke .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 987 574
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
244,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden