Een Werk aan de Muur shop

Knoflook

- Werkcode: 739 098

Erik Reijnders over Knoflook

Knoflook onmisbaar in bijna elke keuken, of het nu gaat om traditioneel Italiaans of de zeer gewaardeerde Franse keuken. De tegenwoordig zo populaire sausjes het is allemaal ondenkbaar zonder knoflook. dit werk past in elke stijl keuken . Geprint op acryl geeft het de juiste uitstraling en is bovendien afneembaar.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Knoflook als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Knoflook

Koop dit digital art werk Knoflook van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 739 098
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.