Koeien en vliegen (zwart-wit) van jan van de ven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 533072
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Zomer 2018. Blauwe lucht en overtrekkende wolken. Het is tropisch warm. Roodbonte koeien op een vergeelde en verdorde wei aan de Kaatse Hoeve in Gemonde. Voor zulke prachtige dames gaat een fotograaf toch graag op z'n knieën? Vliegen komen in groten getale op de koeien af. Toch lijken ze de beesten niet te deren.
Voor wie wil kijken waar het precies is, zijn hier de coördinaten: 51°37'39.928" N 5°21'48.939" E (een kwestie van knippen en plakken in bijvoorbeeld Google Maps).

Dit werk wordt aangeboden door jan van de ven

jan van de ven profielfotoooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken