Koeienpoten

van Wim van der Ende

Koeienpoten van Wim van der Ende

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 45704

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 81 gratis verzending!

Omschrijving

Koeien zijn heerlijk nieuwsgierige dieren. Als je langs een weiland loopt kun je hun aandacht trekken en als je blijft staan komen ze naar je toe; zeker als je tegen ze praat. Maak geen overwachte bewegingen, dan rennen ze geschrokken weg. Koeien maken kennis door te ruiken. Net zoals paarden, schapen en varkens. Ze steken hun kop, hun snuit in je richting en snuiven hard. Aan je uitgestoken hand ruiken, willen ze allemaal en ze staan dan heel dicht bij elkaar. Ik ging op mijn buik voor hen liggen om al die poten bij elkaar te fotograferen. Er zat wel een draadje tussen hoor....

Dit werk wordt aangeboden door Wim van der Ende

Wim van der Ende profielfotoWim van der Ende is een van de makers van het Pieterpad, de meest bekende wandeltocht door Nederland.
- auteur en fotograaf gidsen van het PIETERPAD.
- Karakteristieke foto's Nederlandse landschap.
- Ook andere wandelpaden: Trekvogelpad, Noaberpad, Maarten van Rossumpad, Utrechtpad, Overijssels Havezatenpad, Waterlinie pad, Brabants Vennenpad, Groene Hart pad, Krijtlandpad, Kromme Rijn pad.
- Alle foto's uit de gidsen op aanvraag, mail fotografie@wimvanderende.com

Alle werken