Koepeldak van de Oostkerk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 515951
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Een fraai staaltje Nederlandse architectuur. Dit is het onderaanzicht van het koepelvormige dak van de protestantse Oostkerk in Middelburg, provincie Zeeland. Het dak is deels van hout. Het lichte gedeelte in het midden van de foto is de kleine koepel bovenop het grote koepeldak.
De kerk, gebouwd tussen 1648 en 1667, is een Rijksmonument. Het onderaanzicht laat de symmetrie van de architectuur goed zien, wat een abstracte foto oplevert.

Over Mark Bolijn

Mark Bolijn profielfotoNatuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken