Koi karper met lotusbloem

van Natalie Bruns

Koi karper met lotusbloem van Natalie Bruns

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 529714
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De koi karper wordt ook wel de Nishikigoi of brokaatkarper genoemd. Deze vis met zijn 'kleurige kleed' van zwart, rood en wit is de nationale vis van Japan.

De lotusbloem staat symbool voor puurheid en zuiverhuid. Dit is zo gekomen omdat deze bloem altijd even mooi is. Of hij nou in helder water of modderige vijvers groeit.

Binnen het boeddhisme staat de lotusbloem ook voor spiritueel ontwaken. Bij het Hindoeïsme wordt de bloem geassocieerd vruchtbaarheid, welvaart en eeuwigheid.

Dit schilderij is gemaakt met aquarelverf. Door de witte randen en stippen is het schilderij heel sprankelend geworden. Het blauwe water en de groene bladeren geven het een fris uiterlijk.

Heb je liever alleen de lotusbloem met bladeren zonder vis op het schilderij? Ik heb deze in een zelfde stijl geschilderd en is terug te vinden in de collectie 'bloemen/planten' in mijn eigen shop.

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Natalie Bruns profielfotoWelkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken