Kokerbomen bij zonsopkomst

- Werkcode: 630 423

Felix Sedney over Kokerbomen bij zonsopkomst

Tijdens de "roadtrip of my live" door Namibië en een klein deel van Zuid-Afrika, bezocht ik ook het kokerbomenbos (Quivertree forest) in de omgeving van Keetmanshoop. Door heel Namibië vind je wel kokerbomen, maar nergens zijn ze geconcentreerd aanwezig als hier.

Kokerbomen onder een dreigende lucht bij zonsopkomst. Kokerbomenbos in omgeving van Keetmanshoop, Namibie.

Mijn roadtrip besloeg zes weken direct voorafgaand aan de corona-crisis, waarbij ik alleen met een 4wd met een rooftoptent door Namibië en Zuid-Afrika ben getrokken. Een onvergetelijke ervaring.
Felix Sedney profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Felix Sedney

Felix Sedney, Hoogland, Nederland.

Felix Sedney is een amateur fotograaf die zich met name richt op landschap- en natuurfotografie. De meeste opnamen zijn tot stand gekomen bij gerichte bezoeken aan natuurgebieden vooral in Nederland, maar ook de rest van Europa wordt regelmatig bezocht evenals met name het zuiden van Afrika. Meer opnamen zijn te zien op zijn website http://www.inhetoogfotografie.nl. Opnamen door hem gemaakt zijn terug te vinden in brochures voor diverse bedrijven en instellingen en in een gerenommeerd fotoboek.

Alle werken van Felix Sedney


Waarom je kiest voor Kokerbomen bij zonsopkomst op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kokerbomen bij zonsopkomst

Koop de foto Kokerbomen bij zonsopkomst van Felix Sedney op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 630 423
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden