Kolkend water van de rivier Vesteråselva in Noorwegen

- Werkcode: 1 073 623

Arja Schrijver Fotografie over Kolkend water van de rivier Vesteråselva in Noorwegen

Kolkend water van de rivier Vesteråselva bij Geiranger in Noorwegen. Het is mede het water van deze rivier die de waterval Storsæterfossen voedt. Nu zijn er vele watervallen in Noorwegen, maar deze is wel bijzonder, omdat je er achterlangs kunt lopen.

Maar een tijdje kijken naar de wilde rivier Vesteråselva, is ook al een belevenis op zich. De foto is begin juni genomen, het seizoen waarin de sneeuw op de bergen smelt. Het is fascinerend om te zien hoe al dat smeltwater zich een weg zoekt over rotsen in de rivier en langs boompjes en gras bij de oevers. Het water wordt door de rivierbedding heen geperst en dendert in grote vaart al kolkend en schuimend op de waterval af.

Na de waterval Storsæterfossen vervolgt de rivier z'n weg naar beneden, de berghelling af, om uiteindelijk via twee takken in de rivier Geirangelva uit te monden. Deze rivier loopt via vele watervallen dwars door het dorp Geiranger heen.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Kolkend water van de rivier Vesteråselva in Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kolkend water van de rivier Vesteråselva in Noorwegen

Koop de foto Kolkend water van de rivier Vesteråselva in Noorwegen van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 073 623
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden