Een Werk aan de Muur shop

Kolmanskop, spookstad in de woestijn

- Werkcode: 912320

Felix Sedney over Kolmanskop, spookstad in de woestijn

Tijdens de "roadtrip of my live", bezocht ik ook een urbex locatie, Kolmanskop, een spookstad in de Namib woestijn in het zuiden van Namibië ter hoogte van het plaatsje Luderitz. Vroeger een diamantmijn in dagbouw, nu een verlaten en vervallen spookstad waar het zand uit de woestijn vrij spel heeft. Omdat ik een "Photographers permit" had aangevraagd kon ik voor zonsopkomst al het complex betreden en in principe tot na zonsondergang blijven. Magische ervaring om daar in je eentje rond te dolen.

Doorkijk door openstaande doorgang naar achterliggende vertrekken, waarbij in de voorgrond het licht dat door het gehavende dak komt je blik door het beeld leidt. Mooi contrast tussen het rode zand en de blauwe muurafwerking.

Mijn roadtrip besloeg zes weken direct voorafgaand aan de corona-crisis, waarbij ik alleen met een 4wd met een rooftoptent door Namibië en Zuid-Afrika ben getrokken. Een onvergetelijke ervaring.
Felix Sedney profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Felix Sedney

Felix Sedney, Hoogland, Nederland.

Felix Sedney is een amateur fotograaf die zich met name richt op landschap- en natuurfotografie. De meeste opnamen zijn tot stand gekomen bij gerichte bezoeken aan natuurgebieden vooral in Nederland, maar ook de rest van Europa wordt regelmatig bezocht evenals met name het zuiden van Afrika. Meer opnamen zijn te zien op zijn website http://www.inhetoogfotografie.nl. Opnamen door hem gemaakt zijn terug te vinden in brochures voor diverse bedrijven en instellingen en in een gerenommeerd fotoboek.

Alle werken van Felix Sedney


Waarom je kiest voor Kolmanskop, spookstad in de woestijn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Kolmanskop, spookstad in de woestijn

Koop de foto Kolmanskop, spookstad in de woestijn van Felix Sedney op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 912320
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.