• Konikpaarden in de Oostvaardersplassen van Ricardo Bouman | Fotografie thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 120418

Konikpaarden in de Oostvaardersplassen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Konikpaarden in de Oostvaardersplassen van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een prachtige scherptediepte foto van twee Konik paarden in de Oostvaarders plassen. Konik paarden zijn prachtige beesten, ookal kmen ze wat zielig en somber over. De paarden zijn erg bekend geworden door de Nederlandse natuurfilm De Nieuwe Wildernis. de film gaf mij inspiratie om dit mooie natuurgebied en deze prachtige paardenras eens op te zoeken en te fotograferen. Eerlijk gezegd ben ik absoluut geen paardenmens, maar de konikpaard vind ik wel een schitterend en ruige paardenras en zeer interessant om te fotograferen en bekijken.
Om de maximale scherpte en kleuren uit deze foto te halen, raad ik u Xpozer aan als materiaalkeuze.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken