Konikpaarden

van Fotojeanique .

Konikpaarden van Fotojeanique .

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 755086
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
55 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Oostvaardersplassen vormen een natuurgebied van zo'n 5600 ha tussen Almere en Lelystad in de Nederlandse provincie Flevoland. Hier leeft een kudde wilde Konik Paarden samen met allerlei andere wilde dieren. Ik wilde daar dolgraag een keer heen en ben erg blij met de foto's die ik mee naar huis kon nemen. Ik heb deze foto schilderachtig gemaakt waardoor een dramatisch beeld is ontstaan. Ik wilde de lijn opzoeken tussen schilderij en foto zodat je twee keer moet kijken wat het nou is, een schilderij of een foto?

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Fotojeanique . profielfotoAl van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.nl en neem bij vragen contact met mij op via het contactformulier op mijn website.

Alle werken