• Koninklijk Paleis, Cambodja van Rietje Bulthuis thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 362614

Koninklijk Paleis, Cambodja

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Koninklijk Paleis, Cambodja van Rietje Bulthuis

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Koninklijk Paleis in de hoofdstad Phnom Penh, Cambodja. Het paleizencomplex bestaat uit negen bijzondere bouwwerken. Architectonisch interessant. Vooral de daken vallen op, ze zijn verguld en sierlijk en glanzen in het zonlicht.
Het is een prachtig voorbeeld van Khmer-architectuur.
Het paleis is gebouwd in 1866 in opdracht van de Cambodjaanse koning Norodom en wordt nog steeds gebruikt door de koninklijke familie.
Hier zie je de achterkant van de troonzaal met een 59 meter hoge toren en een dak dat gedecoreerd is met goud gekleurde tegels. De zaal wordt gebruikt voor officiële gelegenheden.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken