Koolzaad langs het pad

- Werkcode: 1 082 954

jan van de ven over Koolzaad langs het pad

Koolzaad & riet op de dijk langs de rivier de Aa op Beekveld in Berlicum, Noord-Brabant. Het heeft zojuist nog geregend. De lucht is zwanger van nog meer nattigheid. Grijze wolken, maar toch licht aan de horizon. Links een stukje vanb de rviier de Aa.
jan van de ven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door jan van de ven

ooit schrijvend journalist, vervolgens freelance fotograaf en fotojournalist en nu 'in ruste'. maar heel actief in ruste. fotografie is nu weer wat het lang geleden was: een hobby. maar dan wel een uiterst serieus beoefende vrijetijdsbesteding. fotojournalistiek, met name reportagewerk... het zit er nog steeds in. met een voorliefde voor straatfotografie, landschappen, portret, zwartwit.
ik werk af en toe als freelancer nog wel op commerciële basis, maar ik ben erg selectief in het aannemen van opdrachten.

Alle werken van jan van de ven


Waarom je kiest voor Koolzaad langs het pad op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Koolzaad langs het pad

Koop de foto Koolzaad langs het pad van jan van de ven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 082 954
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
197,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden