Een Werk aan de Muur shop

Koolzaad met poldermolen De Dellen

- Werkcode: 373 475

Jan Sportel Photography over Koolzaad met poldermolen De Dellen

Koolzaadakkers zijn in mei altijd een bezienswaardigheid in het Oldambt. Deze foto toont het koolzaad samen met molen De Dellen te Nieuw-Scheemda.
Rond 1850 stonden er ruim 30 poldermolens in het Oldambt. Tegenwoordig zijn er nog slechts drie over, waaronder deze. Tot 1985 stond deze molen zo’n 1,5 kilometer noordelijker in ’t Waar. In 1793 werd daar een molen gebouwd om de polder De Dellen te bemalen.
De molen brandde af, waarna in 1855 de huidige molen werd gebouwd. Omdat de polder droog kwam te staan, werd besloten de molen te verplaatsen naar de huidige locatie, naast polder Tichelwaark.
Jan Sportel Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Sportel Photography

Every Picture Tells a Story. Dat wil ik zeggen met mijn foto's. Neem rustig een kijkje in mijn shop. Ik maak dagelijks foto's en alleen die ik geschikt acht voor decoratie aan de muur worden aangeboden.Wil je meer informatie dan kun je mailen: info@jansportel.nl

Alle werken van Jan Sportel Photography


Waarom je kiest voor Koolzaad met poldermolen De Dellen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Koolzaad met poldermolen De Dellen

Koop de foto Koolzaad met poldermolen De Dellen van Jan Sportel Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 373 475
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.