Een Werk aan de Muur shop

Koolzaad

- Werkcode: 207675

Jan Koppelaar over Koolzaad

Ik heb al eens eerder op deze locatie gestaan en een landschapsfoto gemaakt. Toen kwam de zon schitterend op achter de molen en het huis. Nu ben ik teruggegaan in verband met het koolzaad. Deze foto is ver na zonsondergang gemaakt. De lucht kleurde nog mooi en gaf een mooie blauw/rode gloed. In combinatie met het geel van de koolzaad geeft dit een fris beeld. De locatie is Molenstichting Land van Heusden en Altena, nabij Uppel (Noord-Brabant, Nederland).
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Koolzaad op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Koolzaad

Koop de foto Koolzaad van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 207675
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.