Koplamp van een roze retro hippie bus

- Werkcode: 1 078 677

Diana van Neck Photography over Koplamp van een roze retro hippie bus

Ibiza // Reisfotografie

Je ziet hier een macrofoto van een vintage koplamp en een oranje reflector van een roze hippie volkswagen busje. Het is een close-up van een roestig retro auto-onderdeel op de voorkant van een roze hippie / surf busje. Deze roze hippie / surf volkswagen bus is gefotografeerd op het Spaanse eiland Ibiza.

Deze prachtige macro foto van deze roze volkswagen bus is gefotografeerd in zachte pastelkleuren. Waardoor het een romantisch bohemian beeld vormt. Typisch boho Ibiza. Een mooie pastel kleuren foto van Ibiza die vast prachtig past in je huis. Bekijk mijn collectie voor meer fotografie.

Reisfotografie is één van mijn grootste passies, je voelt gewoon de energie en de sfeer van je omgeving en deze probeer je weer te vangen in een foto.
Diana van Neck Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Diana van Neck Photography

Fine Art Street Photographer - Seeing the details - Find the beauty in roughness

Als een jong meisje was ik al geïnteresseerd in fotografie, ik maakte hele vakantie reportages. Het kon natuurlijk niet anders dat ik nu na al die jaren nog steeds dezelfde passie heb. Na een opleiding aan de fotovakschool ben ik meer gaan ontdekken waar mijn passie in fotografie ligt. Deze is rauwe zwart/wit fotografie.

Op mijn reizen ben ik altijd op zoeken naar bijzonder plekjes in de straten. Vooral de details en hoekjes waar andere mensen zo langs heen lopen. Mijn motto is ook "Seeing the details - Find the beauty in roughness" .

Maar ook ik blijf me ontwikkelen en ik merk dat zwart/wit fotografie niet standaard mijn eerste keuze is. Dit zal je ook gaan zien in mijn shop.

Heel veel plezier in mijn shop.

Liefs Diana

Alle werken van Diana van Neck Photography


Waarom je kiest voor Koplamp van een roze retro hippie bus op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Koplamp van een roze retro hippie bus

Koop de foto Koplamp van een roze retro hippie bus van Diana van Neck Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 078 677
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden