Koppelpoort Amersfoort

- Werkcode: 703 375

Mark Bolijn over Koppelpoort Amersfoort

Waarschijnlijk de meest gefotografeerde plek in Amersfoort is tevens misschien wel de mooiste plek: de Koppelpoort, gerestaureerd tot hoe de poort nu is, onder leiding van architect Pierre Cuypers.
De foto is net na zonsondergang gemaakt in het zogenaamde blauwe uurtje. De lucht is nog niet helemaal donker, de oude stadspoort is mooi verlicht en reflecteert in het water. De perfecte ingrediënten voor een dromerig sfeerbeeld met fantastische kleuren!
De foto is gemaakt tijdens het zogenaamde blauwe uurtje. Dit is de periode waarbij de lucht tijdens de schemering een helder blauwe kleur krijgt. Het gebeurt tijdens de overgang tussen nacht en daglicht (en andersom).
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Koppelpoort Amersfoort op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Koppelpoort Amersfoort

Koop de foto Koppelpoort Amersfoort van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 703 375
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden