Koppelpoort historisch Amersfoort

- Werkcode: 515 399

Watze D. de Haan over Koppelpoort historisch Amersfoort

De Koppelpoort in historisch Amersfoort is bij bijna iedereen inmiddels wel bekend. Een bijzondere weg- en waterpoort gebouwd omstreeks 1450. Vaak zie je de koppelpoort centraal staan zonder de context. Op deze foto zie je de nieuwe gerestaureerde huizen links die een toegevoegde waarde hebben met de Koppelpoort op de achtergrond. Fietsers maken veelvuldig gebruik van dit stukje weg, je steekt hier de Eemhaven over. In deze periode van het jaar worden kleuren weer anders, de herfst is begonnen en dat zie je. Een wandeling door de mooie stad is zeer de moeite waard en daar hoort dit gedeelte beslist bij.
Amersfoort, een museum op de vierkante kilometer.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Koppelpoort historisch Amersfoort op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Koppelpoort historisch Amersfoort

Koop dit digital art werk Koppelpoort historisch Amersfoort van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 515 399
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden