Korte Gracht historisch Amersfoort

- Werkcode: 515 376

Watze D. de Haan over Korte Gracht historisch Amersfoort

Tussen de Koppelpoort en Monnickendam loopt een gracht dwars door het centrum van historisch Amersfoort. Het langste gedeelte van die gracht is de Lange gracht en het kortste is de Korte Gracht. Op de foto zie je een gedeelte van de korte Gracht met het uitzicht op de vismarkt. Aan de Korte Gracht ligt het Mondriaan museum (links). Deze herfstfoto is bewerkt zodat er een tijdsloos beeld ontstaat. De Korte Gracht loopt door naar Monnickendam en eindigt daar. Al zwervend door deze bijzondere stad kom je dit tegen, een museum op de vierkante kilometer.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Korte Gracht historisch Amersfoort op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Korte Gracht historisch Amersfoort

Koop dit digital art werk Korte Gracht historisch Amersfoort van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 515 376
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden