Een Werk aan de Muur shop

Kostuumdrama (man met mondkapje in trouwkostuum)

- Werkcode: 670 703

Ruben van Gogh - smartphoneart over Kostuumdrama (man met mondkapje in trouwkostuum)

In een leeggehaalde kamer poseert een bruidegom met een blauw mondkapje en hoge hoed. Klaar voor de huwelijksplechtigheid zo te zien, maar de bruid is nergens te bekennen. De bruidegom lijkt hierin te berusten.
Een werk dat is ontstaan tijdens een van de lockdowns gedurende de Corona-pandemie, waarin tal van huwelijken moesten worden afgezegd.
De lege kast met enkele achtergelaten potjes en schoteltjes doet denken aan het werk van de Friese realistische schilder Jopie Huisman, maar het is een Van Gogh natuurlijk.
Dit werk is met recht Covid-kunst te noemen. Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in het werk, zo heb je altijd je eigen versie in huis.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Kostuumdrama (man met mondkapje in trouwkostuum) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Kostuumdrama (man met mondkapje in trouwkostuum)

Koop de collage Kostuumdrama (man met mondkapje in trouwkostuum) van Ruben van Gogh - smartphoneart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 670 703
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.